Crap la tava cu ceapa verde si bacon

de mihaelar63 in Crap / Caras, 22 Noi 2014 | 6447 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.5 kg
  • 3 cepe verzi
  • 1 ardei iute rosu
  • 200 ghr bacon
  • ulei masline
  • zeama lamaie
  • fulgi de chilli
  • boia dulce de ardei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la tava cu ceapa verde si bacon:

  1. Pestele curatat si feliat se sareaza si se aseaza intr-o tava in care ati pus o foaie mare de hartie de copt .
  2. Se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  3. Taiati ceapa verde rondele .
  4. Presarati cu fulgi de chili , boia, ardeiul iute  si ceapa  verde. 
  5. Distribuiti deasupra baconul si impachetati cu hartie de copt .
  6. Dati tava la cuptorul incins 15 minute .
  7. Indepartati hartia din partea superioara a tavii si lasati sa se rumeneasca .
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la tava cu ceapa verde si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:35

Da , merge bine si la pachet ))

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:36

Nu va pot contrazice a fost foarte bun

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:37

De multe ori prepar peste duminica il impachetez si-l servesc la gradina ca aperitiv pana se facegratareala

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap in sos de rosii, la cuptor