Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

de Catalina L in Mancaruri de legume, 13 Aug 2020 | 2317 vizualizari

 

O reteta racoritoare de sezon.
Branza de capra combinata cu legume da gust si savoare. 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/crema-aperitiv-gaspacho-de-sfecla-cu.html

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de sfecla rosie fiarta
  • 35 gr de branza maturata de capra (Rocamadour)
  • 3 linguri de branza cremoasa de vaci
  • 1-2 linguri crema de otet balsamic
  • sare, piper
  • busuioc
  • 5 nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra:

Taiati bucati sfecla rosie fiarta si curatata.

Mixati sfecla cu branza de capra, branza de vaci, sare, piper, cateva foi de busuioc si crema de otet.

Verificati de sare si piper.

Varsati in verine transparente.

Decorati cu nuci maruntite , un pic de branza de vaci si busuioc.

Dati la rece pana cand o veti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu afumatura