Crema de dovleac

de ianculubita in Dulciuri, 24 Feb 2014 | 3084 vizualizari

 

Am taiat un dovleac placintar,am facut ce am facut(urmeaza sa vedeti)iar din piureul ramas,am facut aceasta crema,asemanator cu sufleul

 

INGREDIENTE

  • 1cana piure de dovleac
  • 200ml smantana lichida
  • 3oua
  • 1/2cana zahar brun
  • coaja rasa de portocala
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de dovleac:

Pentru piure,punem in tava pe hartie la cuptor 2felii de dovleac si le tinem pana sunt moi,aproximativ 20min;

Punem in blender toate ingredienteleiar dupa ce am obtinut o spuma,impartim compozitia in vase mici de ceramica,le punem in tava cu apa fierbinte si le tinem la cuptor la foc mic 40min.

Se servesc imediat.

TIPS-URI

1

piureul se mai poate obtine si din dovleac fiert dar va recomand pe cel copt pentru ca are alt gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Tweety, pentru un pui de 2 ani!