Crema de portocale

de _Alina_ in Dulciuri, 13 Noi 2012 | 5903 vizualizari

 

Cum aveam in casa prea multe portocale am decis sa fac o crema mai fresh din ele!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 cana zahar
  • sucul de la 1 si 1/2 portocala
  • coaja de la 2 portocale
  • 25 g unt
  • 3 si 1/2 lg faina de orez expandat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de portocale:

1. Intr-un vas, pe baie de aburi, batem continuu ouale cu zaharul pana cand acestea se ingroasa si se deschid la culoare.

2. Dupa ce s-au ingrosat punem sucul de portocala, amestecam, apoi punem si untul. Din acest moment mai lasam vasul pe aburi cam 5 minute. Nu va opriti din invartit ;)

3. Luam vasul de pe aburi si incorporam faina de orez si coaja de portocala. Si gata-i crema! Incomparabil mai buna decat cele din comert!

TIPS-URI

1

Faina de orez expandat nu necesita preparare termica ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]