Crostoli

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Noi 2013 | 10737 vizualizari

 

dupa reteta Corinei. Grozave!!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida(vegetala)
  • 270 gr faina alba
  • 100 gr zahar pudra
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Amestecam frisca cu faina si putin zahar pudra.

Obtinem un aluat elastic pe care il intindem pe masa de lucru in foaie subtiere.

Decupam cu ajutorul pintenului crostoli dupa forma dorita apoi le prajim in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot din ulei pe servetele absorbante.

Punem restul de zahar pudra intr-o punga, asezam peste zahar crostoli caldute, agitam usor punga sa se lipeasca zaharul de ele, apoi le scoatem pe o farfurie si servim.


Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crostoli cu cacao si nutella