Crutoane (pentru supe sau salate)

de dentistutza in Piine, 21 Oct 2011 | 25249 vizualizari

 

Iata cum se poate recicla o paine mai veche.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine ( eu am folosit intermediara)
  • 1 cescuta cafea cu ulei de masline (cam 120-130 ml)
  • sare, oregano/busuioc/rozmarin uscate, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane (pentru supe sau salate):

Painea se taie cubulete si se pune in tava. Uleiul se amesteca cu sarea si ierburile aromatice, se toarna peste cuburile de paine si se amesteca usor cu o paleta ca sa se imbibe in toate crutoanele. Se da la cuptor, la foc  bland, se amesteca cu paleta odata la cateva minute si se lasa pana capata o nuanta bruna-aurie. Trebuie sa devina crocante!!   Se lasa la racit si se pastreaza in recipient de sticla inchis bine, timp de cateva zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane (pentru supe sau salate)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

dentistutza 1

22.10.2011, 20:22

LUK 1

24.10.2011, 08:15

cu o supa crema de legume sunt perfecte

mihaelar63 1

27.10.2011, 23:37

buna idee cu ierburi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crutoane picante sau Kubeti