Cuburi aperitiv cu ardei

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 10166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine integrala de secara
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr telemea
  • 50 gr unt
  • 50 gr smantana
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 plic gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi aperitiv cu ardei:

Frecam untul moale impreuna cu crema de branza. 

Adaugam telemeaua rasa, smantana si ardeiul tocat marunt si amestecam bine pana se omogenizeaza.Daca este cazul mai adaugam putina sare. 

Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si o amestecam in compozitie 

Intro tava de cozonac asezam o folie alimentara apoi punem feliile de paine astfel incat sa acopere tot fundul tavii. 

Turnam deasupra compozitia de branza si asezam peste ea feliile de paine ramase. 

Acoperim cu folia alimentara si dam la frigider pentru cel putin 2-3 ore. 

Scoatem aperitivul din folie si taiem cubulete mici . Eu am decorat cu rosii cherry 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi aperitiv cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

22.08.2013, 01:21

woow am crezut ca sunt prajituri

bianca92 1

12.10.2013, 17:10

Foarte frumoase

Valclaudia 1

12.10.2013, 23:26

excelenta ideea! Am furat-o...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]