Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan

de naomy in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2012 | 8433 vizualizari

 

Aceasta reteta a fost o inspiratie de moment datorita faptului ca vroiam sa fac altceva ,mereu mi se intampla :))si cum vroiam ceva bun ,repede si nou ,.IATA aceasta reteta minunata .

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 3 crenvusti de curcan mari (OscarMayer)
  • 130 cascaval ras
  • 70 gr crema de branza de orice tip
  • 1 ceapa mica taiata marunt
  • 2 linguri iaurt grecesc dulce
  • sare dupa gust
  • o jumatate de lingurita de busuioc
  • piper asortat recent macinat uscat
  • un vf cutit usturoi praf
  • oregano dupa preferinta (eu nu am pus )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan:

Inainte de toate pregatim tava de la cuptor , pe care o tapetam cu hartie de copt .Separat pregatim foietajul pe care il intindem un pic ca sa nu fie tocmai asa de gros. Dupa cum observati in imagini am tocat pe rand toate ingredientele ,am adaugat condimentele ,crema de branza  iaurtul ,si am amestecat bine . Foaia de foietaj bine intinsa am uns-o cu ketchup si peste am asternut compozitia uniform peste toata foaia ,am rasucit frumos si am taiat foietajul umplut  in forma de cuibulete ,pe care le-am asezat pe tava ,le-am dat la cuptorul incins la 170 grade 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun de răsfăţ