Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2015 | 6809 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" va propun si niste nuci-aperitiv cu branza pufoasa cu smantana si verdeata ca tare bune mai sunt.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 130 g faina;
  • 70 g branza de vaca;
  • 30 g unt;
  • 20 g smantana;
  • un ou.
  • Umplutura:
  • o cutie cu branza pufoasa cu smantana de la Delaco (140 g);
  • 3 fire de ceapa verde;
  • un fir de marar.
  • In plus:
  • o forma speciala pentru nuci si ulei pentru ungerea acesteia.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata:

Formarea nucilor:

Se amesteca toate ingredientele pana ce se formeaza un aluat tare, dar putin lipicios. 

Se unge fora de nuci cu ulei si se pune la incins la flacara aragazului.

Se formeaza din aluat bilute, care se pun in forma si se coc pe ambele parti. Se procedeaza asa pana cand se termina aluatul.

La nucile formate, coapte, se indeparteaza surplusul de aluat cu un cutit cu lama foarte subtire.

Umplutura:

Se pune crema de branza intr-un castron, peste care se pune ceapa verde taiata rondele si mararul tocat si se amesteca. Se umple fiecare jumatate de nuca cu acest amestec, apoi se lipesc cate doua jumatati pentru a forma o nuca.

 

TIPS-URI

1

Se pot tine intr-o punga pentru a se inmuia un pic aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de spanac cu somon