Cus-cus cu kaizer si ciuperci

de Ina in Paste, 30 Oct 2011 | 16571 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • o cana de cus-cus
  • o cana de apa
  • 200g kaizer
  • o cutie cu ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 6 linguri ulei
  • 80 g unt
  • busuioc maruntit
  • sare/ delikat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu kaizer si ciuperci:

Fierbem o cana cu apa in care am pus 1/2 lingurita de sare  sau delikat. Cand clocoteste, adaugam cus-cus-ul  si mestecam cu grija pana se umfla si absoarbe toata apa. Lasam pe foc si adaugam 4 linguri cu ulei , 80 g unt  si o lingurita cu busuioc maruntit. incorporandu-le in cus-cus. Daca este nevoie, mai adaugam putina sare. Oprim focul si acoperim vasul.

Separat taiem kaizerul felii, spalam ciupercile din conserva scurgandu-le bine, apoi le calim in 2 linguri cu ulei. Presaram totul cu busuioc maruntit. 

Asezam cus-cus-ul pe o farfurie, punem deasupra amestecul de kaizer si ciuperci, apoi acoperim totul cu cascaval ras. Dam totul la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, pentru a se topi cascavalul.

Servim fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu kaizer si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco