Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui

de aziz in Pui, 9 Mar 2011 | 7807 vizualizari

 

daca scoatem carnita poate fi o mincare de post excelenta...

 

INGREDIENTE

  • 2 buc sfecla marisoare
  • un pachet cuscus
  • un piept pui fiert
  • patrunjel verde
  • lamaie
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui:

se taie partea cu frunze a sfeclei si se impacheteaza in folie de aluminiu, apoi se da la cuptor pina poti baga o scobitoare foarte usor in ea, asta inseamna cam 45 minute, apoi se scoate si se curata de pielita se taie dupa preferinta. Se sareaza, pipereaza. Adaugam sucul de lamaie, iar cui ii place si o lingura doua de ulei de care doriti. Se adauga si patrunjel tocat. Cucscus-ul se face dupa instructiunile de pe plic iar pieptul de pui fiert in apa cu legume si sare .pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus cus cu pui si legume