Cuscus picant

de ANCA in Mancaruri cu carne, 2 Mai 2010 | 9806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocata (am folosit de vitel)
  • cuscus
  • suc de rosii
  • 2 linguri de vin alb sec
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sos chilli
  • piper
  • salvie
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus picant:

Carnea tocata am inabusit-o impreuna cu ceapa si usturoiul verde, am adaugat putina salvie, cimbru si salvie si am lasat la foc mic cca 20 min. Apoi am adaugat o cana cu suc de rosii, am stropit cu putin vin alb si sos chilli dupa gust si am lasat la fiert inca 5 minute, dupa care am adaugat cuscus-ul si dupa ce a dat un clocot am oprit focul, am potrivit cu sare si piper mozaic si am acoperit cu un capac 10 minte, pentru a se umfla cuscus-ul.

Se serveste cald, cu salata sau fara.

TIPS-URI

1

sosul trebuie sa fie in cantitate mai mare, pentru a avea de unde trage cuscus-ul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon