Desert "Bulgarasi" de cacao

de Mirela Suba in Prajituri, 6 Mai 2013 | 100372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar
  • 250 gr apa
  • 250 gr Rama Maestro
  • 2 x 25 ml rom
  • 500 gr biscuiti populari
  • 20 gr cacao
  • 100 gr nuca de cocos
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert "Bulgarasi" de cacao:

Biscuitii populari se macina marunt la robotul de bucatarie.

Intr-o oala se pun zaharul si apa sa se topeasca, apoi se adauga Rama Maestro si dupa ce s-a topit totul se ia oala de pe foc si se adauga biscuiti maruntiti, amestecand bine. Se adauga cacaua, apoi romul si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.

Oala se pune pe un fund de lemn si se fac bilute din compozitia de biscuiti. La mijloc se adauga visina (sau ce doriti) si se dau prin nuca de cocos, apoi se pun in tava.

Lasati bilutele la rece in frigider cam jumatate de ora si apoi sunt gata de servit.

Va doresc pofta mare!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti visine din visinata se pot inlocui cu: nuci, alune nesarate si rahat

2

Visinele sa fie curatate de sambure.

3

Eu am incercat si cu afine din afinata si au un gust adorabil :)

4

Daca nu aveti robot incercati sa maruntiti biscuitii cu dosul unui cutit mare sau ii puneti intr-o punga si treceti cu sucitorul peste ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert "Bulgarasi" de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa