Desert chec Fast and Black

de EuDeniss in Dulciuri, 24 Apr 2017 | 2448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec Fast and Black:

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.
Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca in volum, apoi adaugam si praful de copt.
Dupa ce s-a racit putin ciocolata topita, o adaugam treptat, peste oua si mai mixam aproximativ 2 minute.
Pregatim o tava cu hartie de copt (asa evitam sa ni se lipeasca continutul de tava), dupa care turnam continutul compozitiei in tava si dam tava la cuptorul incins, pentru 30 de minute.
Taiem prajitura dupa ce s-a racit si sevim.

Pofta buna!

Obs.: Putem savura acest deliciu cu un toping preferat sau simplu, precum am facut si eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec Fast and Black" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere si crema de smantana