Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)

de Catalina L in Dulciuri, 31 Oct 2020 | 2569 vizualizari

 

Pentru a avea o reteta low carb am folosit faina de naut fara gluten si indulcitor in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/prajitura-cu-branza-pere-si-smochine.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 2 smochine
  • 2 linguri de faina de naut bio
  • 4 pliculete de indulcitor stévia - 6 g ( = 8 lingurite de zahar)
  • 250 gr branza de vaci grasa 30%
  • 3 oua
  • 20 gr de ciocolata neagra 85%
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten):

Spalati si curatati perele.  Taiati-le in 4 si-ndepartati semintele.

Spalati smochinele si taiati-le rondele fine. 

Frecati 3 sferturi din indulcitor cu ouale. 

Adaugati branza de vaci, faina de naut si amestecati.

Ungeti cu unt o forma de tarta de 20 sau 24 cm si varsati compozitia.

Puneti deasupra perele si smochinele. 

Presarati deasupra un plic de indulcitor.

Dati la cuptor timp de 30 de minute la 180° C. 

Scoateti si puneti deasupra ciocolata taiata bucatele.

Lasati sa se raceasca si dati la rece minimum 3 ore.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza, pere si smochine (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza