Desert gogosi cu flori de salcam

de cristina1985 in Dulciuri, 25 Mai 2017 | 2791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 g faina+10 linguri
  • 500 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 lg zahar
  • 50 de fori de salcam (cu codita)
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu flori de salcam:

Se amesteca ouale, faina (toata cantitatea), laptele, praful de copt si 1 lg zahar, cu mixerul sau telul, ca sa nu se faca cocoloase. Se pune la frigider 20 minute.

Se spala florile cu codite si se lasa sa se usuce. 

Se scoate aluatul de la frigider si se pune o tigaie cu ulei, pe ochiul mare. Gogosile se vor face la foc potrivit. Se trec florile prin aluat, le rasuciti si le prajiti cu codita . Se intorc de pe o parte pe alta si se pun pe servetele.

La sfarsit, se dau prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kasekuchen