Desert melci cu nuca si cacao

de Valclaudia in Dulciuri, 20 Mar 2017 | 7416 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 250 gr nuca macinata
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert melci cu nuca si cacao:

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C.

Aluatul foietaj dezghetat se desface pe masa de lucru.

Amestecam nuca macinata, zaharul, pudra de cacao si zaharul vanilat intr-un castron, apoi repartizam amestecul peste foaia de aluat.

Rulam strans, taiem apoi melcii de grosimea unui deget si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Lasam la cuptor pana se rumenesc frumos (eu am lasat la temperatura ridicata 20 minute).

Se servesc calzi sau reci, sunt tare buni oricum.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert melci cu nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]