Desert pandispan cu capsuni

de Rahela Velicu in Prajituri, 8 Iun 2018 | 3614 vizualizari

 

Aromata, pufoasa, delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de ulei
  • 7 linguri de zahar
  • 200 g capsuni
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu capsuni:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile la batem spuma cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, apoi le adaugam albusurilor. Le incorporam bine si adaugam treptat faina si praful de copt.

Separam compozitia in 2 boluri. Intr-un bol adaugam un strop de esenta de vanilie. In celalalt bol adaugam 2 linguri de cacao si esenta de rom.

Punem compozitia maro in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam capsunile taiate in 6 si apoi compozitia alba.

Dam pandispanul la cuptor pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Cand este gata, pudram cu zahar pudra.

   

 

TIPS-URI

1

Se poate face cu orice alte fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]