Desert piersici umplute cu crema de ciocolata

de Patty in Dulciuri, 23 Ian 2016 | 19658 vizualizari

 

 "Nicio zi fara ciocolata"

 

INGREDIENTE

Fursecuri:

  • 4 oua
  • 250 g ulei
  • 250 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de lamaie
  • 650 gr faina alba

Umplutura:

  • unt
  • cacao
  • ciocolata neagra
  • nuci

Decor:

  • lapte
  • colorant alimentar
  • zahar
Portii: 25
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert piersici umplute cu crema de ciocolata:

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza. Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare. Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute mici de dimensiunea unei nuci mai mici. Se asaza in tava.

Tava tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.

Cand sunt gata, se scoate tava si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit....incepe "show-ul"...Se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste.

Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema de ciocolata. Se amesteca untul cu zaharul, cacaua, ciocolata neagra topita si nucile. Se lipesc cate doua fursecuri cu crema.

La final, se ia fiecare bila se trece printr-un amestec colorant (lapte dulce+colorant), iar apoi de dau prin zahar. Dupa ce am decorat toate piersicile, le punem la frigider pentru a se intari zaharul.

 

 

 

TIPS-URI

1

Atentie! Daca focul este prea tare, bilele vor crapa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert piersici umplute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bezea