Desert prajitura cu ananas

de Bunica in Prajituri, 21 Apr 2021 | 2271 vizualizari

 

Aceasta  reteta am gasit-o pe net, nici nu mai stiu pe ce site! Fiind de post am zis sa o incerc, nu-mi pare rau, dar nici bine:)))))))
Nu se pun arome pentru ca ananasul este aromat suficient.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie compot de ananas rondele
  • 1 cutie compot de ananas taiat bucati
  • 280 g. faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • o lingura ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ananas:

Ia o forma sau un vas de 28-30 cm circumferinta si unge-l cu ulei.

Presara zaharul peste ulei si apoi aseaza rondelele de ananas.

Aluatul:

Scoate bucatile de ananas si mixeaza-le pana se obtine o pasta.

Subtiaza pasta cu jumatate din zeama compotului din cutia de compot cu fructe taiate.

Cerne faina cu praful de copt peste aceasta compozitie.

Toarna compozitia peste pasta de furcte.

Daca este prea groasa compozitia subtiaz-o cu zeama de compot.

Compozitia trebuie sa fie ca si compozitia de chec.

Da tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 25-35 minute,cel mai bine faci testul cu scobitoarea.

Cand este coapta compozitia se scoate vasul  din cuptor si se lasa putin la racit.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert baclava de post