Desert tort cu blat umed si crema de portocale cu mascarpone

de katty in Torturi, 16 Feb 2020 | 6474 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

16.02.2020, 16:56

Bun tortulețul! Dar totuși pe mine mă depășesc cantitățile astea!!! Cum să faci un tort, cu 4 foi din 2 ouă??? ? ? ? Mno, un mini tort, să zic|!!! Nu sunt cârcotașă, doar așa un pic surprinsă! Eeei, oi fi eu de modă veche, cu cantități industriale! ) Una peste alta, e fain tortulețul tău!

Constelatialeu 1

16.02.2020, 17:01

Vad ca tu ai atentat la viata portocalelor ai lasat clementinele in pace ...

MotanLaOale 1

16.02.2020, 17:03

vasimur 1

16.02.2020, 17:05

katty 1

16.02.2020, 17:09

Cristina, cred ca esti obisnuita cu blatul ala pe care il faceam in tinerete cu 8-10 oua,Nu este un mini tortulet cum ai crede la prima vedere sau ma rog, pentru mine nu este,, caci dimensiunea este vreo19/32 cm si este destul de inaltut cu 4 foi si 4 randuri de crema,

katty 1

16.02.2020, 17:10

Da Clementina, anul asta clementinele au scapat!

RODIMUR 1

16.02.2020, 17:57

Bun...!

Merisor 1

16.02.2020, 17:57

Bună combinația tortului tău!

Panacris 1

16.02.2020, 18:29

Păi, daaa, nu numai, în tinerețe! Chiar și acum! Am încercat și eu zilele trecute, un tort din 4 ouă, a ieșit așa, ca pentru piticii din Albă ca Zăpada! ) Sper că nu te-am supărat, a fost doar, un comentariu sincer, cum ar trebui să fie oricare dintre comentariile postate pe site!

mihaelar63 1

17.02.2020, 01:13

Cu blat umed , este pe placul meu !!!

Ancutsa 1

17.02.2020, 15:45

Delicios!

Rocsi 1

17.02.2020, 21:00

Nu are cum sa nu iti placa un tort asa delicios si aromat!

dantes 1

18.02.2020, 13:06

Delicios!

Gherca Daniela 1

23.02.2020, 18:50

mmm ce bine arata!

Rahela Velicu 1

27.02.2020, 14:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort parfait