Dovlecei crocanti

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2012 | 3645 vizualizari

 

Dovlecelul nu a fost niciodata mai bun...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 250 ml. iaurt
  • 50 ml. ulei
  • pesmet
  • 50-70 gr. branza de capra (uscata/mai tare)
  • piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti:

Dovleceii se curata, se taie bastonase, se presara cu sare si ii lasam 5-10 minute (pentru a scoate apa din ei). 

Pesmetul se amesteca cu branza de capra razuita fin. Uleiul se incorporeaza in iaurt.

Dovleceii se sterg cu un servet, ii piperam si ii punem pe rand in iaurt apoi in pesmet cu branza. Ii asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Timp de coacere 30-35 minute. Dupa 15 minute se vor intoarce.

Mod de servire: calde sau reci cu sos de usturoi.

Sosul de usturoi: maioneza, usturoi pisat si putina apa.

Multumiri pentru reteta: Diamond Loves Cuisine, Alina, Laura Adamache

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Zamfira 1

03.06.2012, 23:24

exact! un deliciu!!!

Laly 1

03.06.2012, 23:33

Ce deliciu

Zamfira 1

03.06.2012, 23:37

multumesc!!!! eu, am fost incantata de gust,,,este FOARTE BUN!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]