Dovlecei crocanti

de madi_marin in Mancaruri de legume, 27 Mai 2018 | 10787 vizualizari

 

picnicul bucatarasilor
 
 

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ou
  • pesmet
  • parmezan ras fin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti:

Se spală dovleceii şi se şterg. 

Se taie sub formă de bastonașe, care se presară cu sare şi piper.

 Se dau prin ou bătut şi se tavălesc prin pesmetul amestecat cu parmezan.

 Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor la 200 grade C, cu ventilatie, pentru 20 de minute.

 Se servesc cu sos de roşii cu usturoi sau sos de smântână cu usturoi.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]