Dovlecei pane

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 3829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • sare
  • 100 g fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

dovlecelul l-am curatat de coaja, l-am taiat in felii groase cam de 1 cm., le-am presarat cu sare si le-am lasat 5 min.

feliile de dovlecel le-am tavalit prin faina, le-am dat prin ou, apoi le-am tavalit prin fulgii de porumb maruntiti si le-am prajit in ulei incins pe ambele parti.

TIPS-URI

1

se pot servi simple, cu diferite sosuri dar mai ales cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane cu parmezan