Dovlecei pane

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 4697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • faina, pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatim dovlecelul de coaja, il spalam si-l taiem felii. Punem sare peste feliile de dovlecel.

Batem ouale cu  sare si piper. Amestecam 3 linguri faina cu 2 linguri pesmet.

Cu un prosop de hartie tamponam feliile de dovlecel pentru a absorbi apa lasata.

Trecem fiecare felie de dovlecel prin faina amestecata cu pesmet, apoi prin ou si le prajim in uleiul incins.

Scoatem feliile prajite pe o farfurie pe care am pus hartie de bucatarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]