Dovlecei si ardei umpluti cu peste

de vero_closca in Peste, 24 Iun 2010 | 9742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de peste(eu am folosit fileuri de fitofag)
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 cescuta orez spalat in mai multe ape
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ardei si dovlecei(depinde cat de mari sunt)
  • o cana supa de peste sau de legume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si ardei umpluti cu peste:

Se spala si se curata de seminte ardeii si dovleceii. Pestele se da prin masina de tocat. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,se adauga si orezul si dupa ce se caleste putin se adauga rosiile date pe razatoare. Se calesc pana absoarbe orezul sucul de rosii apoi se lasa sa se racoreasca. Se adauga apoi pestele,oul,sarea.piperul ,cimbrul si patrunjelul tocat. Se omogenizeaza bine ,apoi se umplu legumele cu aceascta compozitie.

Se aseaza intr-o tava termorezistenta,se toarna supa ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor tava,pt 45 minute la foc mediu.

Sunt deliciosi!  Pofta mare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si ardei umpluti cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

26.06.2010, 11:41

Foarte interesant ! salvaaaaaat ! Ce frumos ai fotografiat fiecare etapa in parte ! Super !

nadina73 1

26.06.2010, 23:34

vai vero ce minunati ai facut tu aici?arunca si la mine unu macar super nota maxima vero felicitari

vero_closca 1

27.06.2010, 11:02

multumesc mult,nadina! serveste-te te rog!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos olandez, salsa de porumb si ardei si orez Basmati