Drob de miel

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 4667 vizualizari

 

Drobul de anul trecut.

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel (inima,rinichi,ficat,limba,splina)
  • 2 oua
  • 2 cepe mari
  • 1 lingura de patrunjel si marar,tocat marunt
  • 1 lingura de ceapa verde (partea verde) tocata marunt
  • sare,piper
  • 1 felie de paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se maruntesc  organele de miel cu ceapa,care poate fi folosita ca atare sau se poate cali putin. Se adauga untura si felia de paine care a fost inmuiata in apa si stoarsa.

Adauga sare,piper,patrunjel,marar,ceapa verde,ouale si amesteca totul bine.

Intr-o tava de copt de cozonac se aseaza stomacul bine spalat,cat sa acopere partea de jos si cele laterale ale tavii.

Se pune amestecatura din organe in tava si se acopera.

Se coace la cuptor cam o ora.

Se scoate si se lasa sa se raceasca inainte de a taia.

Paste Fericit!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

lilik 1

20.04.2011, 00:09

super Miti si eu am vrut sa fac de Paste dar parca nu sunt asa convinsa....ca nu am facut niciodata si nu stiu ce-o iesi

marcela1979 1

20.04.2011, 09:30

ce bun e drobul ,Paste Fericit

mamaieelena 1

20.04.2011, 22:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv