Drob de miel

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 4411 vizualizari

 

Drobul de anul trecut.

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel (inima,rinichi,ficat,limba,splina)
  • 2 oua
  • 2 cepe mari
  • 1 lingura de patrunjel si marar,tocat marunt
  • 1 lingura de ceapa verde (partea verde) tocata marunt
  • sare,piper
  • 1 felie de paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se maruntesc  organele de miel cu ceapa,care poate fi folosita ca atare sau se poate cali putin. Se adauga untura si felia de paine care a fost inmuiata in apa si stoarsa.

Adauga sare,piper,patrunjel,marar,ceapa verde,ouale si amesteca totul bine.

Intr-o tava de copt de cozonac se aseaza stomacul bine spalat,cat sa acopere partea de jos si cele laterale ale tavii.

Se pune amestecatura din organe in tava si se acopera.

Se coace la cuptor cam o ora.

Se scoate si se lasa sa se raceasca inainte de a taia.

Paste Fericit!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de ied