Drob de pui cu ficat

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 4712 vizualizari

 

O varianta a drobului de miel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata din piept de pui
  • 400 gr ficat de pui
  • 3 oua mari
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • putin pesmet
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • sare, piper
  • 3 oua fierte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ficat:

- Ficatelul l-am fiert si  apoi l-am tocat cubulete. Am amestecat carnea tocata de pui cu ficatelul si am adaugat sare, piper, ouale , ceapa tocata si mararul verde proaspat. Adaugam cateva linguri de pesmet si amestecam bine. 

- Punem in tavi de chec si dupa preferinte puteti pune in mijloc oua fierte tari. 

- Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana devine rumen.

- Se scoate cand s-a mai racit si se serveste rece taiat felii.

TIPS-URI

1

Mie mi.au iesit doua rulade mai mici.

2

Dintr-io rulada mai subtire am servit deasupra unor bruschete usor prajite facute din felii de bagheta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]