Astăzi îți prezentăm o rețeta foarte gustoasă de ficăței în sos de smântână și mozzarella, o bunătate de mâncare pe care trebuie să o încerci și tu.
Pentru acești Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent, sunt necesare următoarele ingrediente: ficăței, usturoi, ceapă, smântână de gătit, mozzarella și vin alb.
Cum se prepara acesti Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent:
Curăță și spală bine ficățeii, apoi pune-i într-o sită, la scurs.
Pune la încins puțin ulei într-o tigaie și rumenește bine ficățeii pe ambele părți.
Curăță și taie mărunt ceapa și usturoiul. Adaugă peste ficăței după ce s-au rumenit. Condimentează cu sare, piper și o linguriță de pudră de usturoi. Lasă pe foc până se rumenește și ceapa, apoi adaugă vinul alb. Acoperă tigaia cu un capac și lasă la gătit 4-5 minute. După acest timp, adaugă smântâna de gătit. După ce se înfierbântă, adaugă mozzarella rasă în sosul din tigaie și acoperă din nou cu un capac. Mozzarella se va topi și se va forma un sos delicios.
Presară pătrunjel verde tocat mărunt și savurează bunătatea asta de ficăței.
Incearca si acesti ficatei de pui cu usturoi si mamaliguta. sau reteta de Ficatei de pui in sos de smantana .
Iti recomandam sa incerci si varianta de Clatite cu ficatei si piept de pui foarte gustoase.