Drob de vinete

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2017 | 32839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g vinete
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 4 oua
  • 6 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • unt
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Cureti vinetele, le tai cubulete si le fierbi 15 minute, in apa usor sarata. Le lasi sa se scurga intr-o strecuratoare.

Calesti ceapa, apoi adaugi ardeiul taiat cubulete, mararul tocat si usturoiul pisat. Adaugi vinetele si amesteci usor pana cand se omogenizeaza compozitia. Mixezi ouale si adaugi compozitia de vinete racorita, faina, sare si piper. Torni compozitia in tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit un vas de silicon pe care l-am uns cu unt) si o dai la cuptor, la foc mediu (180 grade C), pentru 30-40 minute. Lasi sa se raceasca si tai drobul felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

28.02.2017, 07:24

Oare cum o fi ? Nu am mai auzit de asa ceva

MariaBonchis 1

09.07.2018, 15:09

Mi-a placut reteta .Am so incerc si eu cit de repede !

Panacris 1

17.09.2019, 21:49

Minunat! Mi-ai adus aminte de drobul din vinete gustat prima oară la mama soacră!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete ( à la Horia V.)