Drob umplut

de Bucataras Medi in Pui, 2 Mai 2017 | 4104 vizualizari

 

Un altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste!
Sursa de inspiratie https://www.facebook.com/G%C4%83te%C5%9Fte-Savuros-895083897292233/?fref=ts
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 550 g piept de pui
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 2 oua fierte
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 8 felii bacon crud uscat
  • 3 linguri crema de branza
  • 4 felii cascaval
  • Mai avem nevoie
  • 1 ou pentru uns drobul
  • cateva fire de patrunjel verde
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob umplut:

Tocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde curatate si spalate.
Condimentam dupa gust, cu sare si piper.
Punem amestecul intr-o cratita si adaugam 2-3 linguri de ulei.

 Dam la foc potrivit si tinem, pana ce carnea isi schimba culoarea.
Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.
Batem ouale si le incorporam in amestecul de carne.
Intr-o tava (eu am folosit una de chec), unsa cu ulei si tapetata cu faina, asezam umplutura (mai pastram 3-4 linguri), astfel incat in mijloc, sa lasam un spatiu pentru umplere.
De jur imprejurul spatiului lasat, asezam feliile de bacon, apoi punem crema de branza si apoi feliile de cascaval.

 Acoperim cu amestecul de carne pastrat.
Curatam ouale fierte, le taiem in doua si le asezam deasupra drobului, apasand usor cu degetele, astfel incat jumatatile de oua sa intre in amestecul de carne. Punem si cateva fire de patrunjel verde deasupra. 
Bate bine oul si il turnam peste drob.

 Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 30 minute.
Scoatem drobul din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma, apoi il scoatem si il feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu mere, pui oriental si sos cu scortisoara - dulce si aromat