Erbazzone Fritto

de Ellena in Mancaruri de legume, 22 Oct 2010 | 4201 vizualizari

 

Sunt foarte bune si gustoase,le puteti incerca cu incredere!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bietole (frunze sfecla)
  • 150 g parmezan
  • 75 g unt
  • 50 g pesmet
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • ulei floarea soarelui (pt prajit)
  • condimente,sare
  • lapte (optional,in caz ca compozitia e tare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Erbazzone Fritto:

Curatam frunzele de sfecla,le spalam si le punem in apa clocotita pt 5 min.

Le punem la scurs,apoi se storc bine.se calesc putin in unt,apoi se pun intr-un castron mare,adaugati parmezanul ras,pesmetul,ouale batute,si faina cernuta.

Amestecati bine compozitia,sa fie putin moale,in caz ca e aluatul mai tare adaugati putin lapte.Se incinge uleiul si formam erbazzonele ca pe omleta,se prajesc pe ambele parti!

Se servesc imediat! Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Erbazzone Fritto" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cremoasa cu ciuperci si parmezan