Fasole bătută

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 18 Dec 2010 | 5084 vizualizari

 

Desi acum toata lumea deja a intrat in spiritul sarbatorilor si fiecare se gandeste la bunatatile de pe masa de Craciun, inca mai avem cateva zile de post.
Asa ca eu va propun o reteta foarte cunoscuta si apreciata in post: fasole batuta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • 2 cepe
  • 100 gr rosii in sos tomat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • oregano
  • busuioc
  • cimbru
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole bătută:

Fasolea am lasat-o la inmuiat cu o seara inainte. A doua zi am fiert-o timp de 3 ore, schimband de cateva ori apa.

Cand fasolea a fiert, am scurs-o de apa si apoi am amestecat-o cu robotul impreuna cu usturoi, sare, boia, 2 linguri de ulei.

Intr-o tigaie am calit in 2 linguri de ulei ceapa maruntita, peste care am adaugat pasta de tomate si rosiile. Cand este gata potrivim de sare si adaugam condimentele.

Am servit fasolea batuta pe paine coapta, cu "topping" de sos de rosii.

E foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole bătută" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole bătută de post