Fasole cu carnaciori

de Corinuta in Porc, 30 Oct 2010 | 6884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole boabe
  • 300 g carnati ardelenesti
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 morcovi
  • 3 linguri de ulei
  • 700 ml suc de rosii(bulion)
  • 4-5 foi de dafin
  • sare, piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnaciori:

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece de seara pana a doua zi. Se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da in clocot se arunca apa, se pune alta apa calda si se fierbe cam o ora la foc potrivit impreuna cu frunzele de dafin.

Ceapa si morcovii se curata si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar morcovii felii si se pun la calit in ulei pana se inmoaie. Se taie carnatii in bucati potrivit de mari si se prajesc putin impreuna cu ceapa si morcovii. Se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba vreo cinci minute.

Se toarna sosul de rosii peste fasole si se mai lasa sa fiarba impreuna un sfert de ora. Se serveste cu ardei iute daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]