Fasole cu carnati afumati

de meosiris in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2010 | 16801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mari fasole
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 5 carnati afumati
  • sare, piper
  • delikat, boia dulce
  • 2 frunze dafin
  • patrunjel verde.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati afumati:

-Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa.
-Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta.
-Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt gata, ii lasam deoparte.
-Adaugam pasta de tomate, carnatii si mai lasam cateva minute. Daca e prea lichida mancarea, ingrosam cu putina faina dizolvata in apa.
-La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt...si gata mancarica.
Foarte simplu si foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din ceafa de porc si carnati