Fasole cu ciolan si carnati picanti

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2012 | 3259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole alba
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei grasi rosi
  • 1 buc ciolan
  • 2 carnati picanti
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • foi dafin
  • piper boabe
  • sare
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan si carnati picanti:

Spalam bine fasolea si o lasam la inmuiat 3 ore .Punem fasolea la fiert,schimbam apa  de 2 ori in timpul fierberii.

cand este pe jumatate fiarta adaugam ciolanul , patrunjelul si morcovi razuiti sau taiati cubulete,sare,foi dafin si piper boabe,

continuam firberea.

Carnati ii prajim putin  in ulei apoi luam carnatii pe o farfurie iar in uleiul in care i-am prajit calim ceapa si ardeiul tocate marunt.

Cand fasolea este fiarta o strecuram si punem putin din zeama in care a fiert

adaugam ceapa si ardeiul calite, carnatul prajit si ciolanul taiat bucati

 punem din nou la foc mic 10-15 minute.

Tocam marar verde si adaugam in fasole

servim cu muraturi sau ceapa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan si carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:41

urry 1

30.11.2012, 15:21

acum ma apuc de gatiti

diaconta 1

30.11.2012, 15:26

urry



30.11.2012, 15:21
acum ma apuc de gatiti
Bine faci !!
si mai intoarce puiul ala ca se ardeeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta in crapatura de carnat