Fasole verde cu piept de pui

de Corinuta in Pui, 22 Aug 2010 | 6756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole verde
  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 150 g pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia
  • sare, piper macinat
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu piept de pui:

Se curata si se spala fasolea, se pune intr-o cratita cu apa si se da intr-un clocot, apoi se strecoara.

Se curata ceapa, se toaca cubulete si se pune la calit in ulei. Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa pana se rumeneste, apoi se adauga boiaua, se amesteca bine si se acopera cu apa. Cand incepe sa fiarba se pune si fasolea, se condimenteaza si se mai completeaza cu apa, daca este cazul. Se lasa sa fiarba 10-15 minute.

Pasta de tomate se amesteca bine cu faina si se adauga cand fasolea este fiarta. Se mai lasa sa fiarba 2-3 minute.

Mararul se spala si se zvanta, apoi se toaca si se presara peste fasole.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor