Ficat de porc prajit

de Retete cu Margareta Cismasiu in Ficat, 27 Mar 2015 | 11420 vizualizari

 

Printre atatea retete cu diferite feluri de carne,ficatul de porc e binevenit.Daca vremea nu ne-a permis sa pregatim ficatul la gratar,l-am facut la tigaie.La fel de gustos si hranitor e binevenit la orice masa,ca fel principal.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de porc,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul se spala si se sterge bine cu servete absorbante.Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun bucatile de ficat. Se tin aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte pentru a fi patrunse bine. Cand sunt gata se scot din tigaie si se presara cu sare si piper.

Se serveste cald, alaturi de o salata si o garnitura. Eu am facut cartofi natur, iar in loc de salata, am servit compot de prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ficat de porc