Ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii la cuptor

de Adrian2016 in Ficat, 31 Oct 2016 | 5786 vizualizari

 

Ne place tare mult aceasta mancare si este usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ficat de pui
  • 200 gr pulpa de rosii
  • 2 cepe potrivite
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii la cuptor:

      Ficatul de pui se spala si se curata de pielite, iar bucatile mai mari se taie in doua. Intr-un vas de yena uns cu ulei asezam ficatul curatat. Peste adaugam ceapa taiata feliute,pulpa de rosii,vinul si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc.

      Se poate servi cu orice garnitura.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Ficatul se condimenteaza in ultimele minute pentru a-si pastra fragezimea.

2

Daca nu adaugati pulpa de rosii se pot servi cu smantana si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curry cu basmati si ficat de pui in sos de rosii cu ardei copt