Ficatul de pui il spalam,curatam de pielita si adaugam intr-o oala cu apa la fiert,
Lasam sa clocoteasca cateva clocote,spumand de cate ori este nevoie,
Intre timp curatam ceapa si tocam marunt
Calim ceapa in uleiul incalzit si cand a devenit transparenta adaugam pasta de tomate,apa,frunza de dafin si ficatul(scurs de zeama),
Lasam sa fiarba cateva minute,
Intre timp punem apa cu sare intr-o oala la fiert
Galustele-intr-un vas batem ouale cu sare si piper dupa gust,adaugam apa si treptat faina,(trebuie sa rezulta o compozitia ca o smantana mai groasa)
Cand fierbe apa adaugam cu o lingurita galustele(trecand de fiecare data lingurita prin apa)
Lasam sa fiarba cca 10-15 min,verificam daca sunt gata
Strecuram galustele dupa care le adaugam peste ficatei,adaugam vinul si usturoiul pisat,condimente dupa gust.
Mai lasam putin pe foc,dupa care putem servi,