Ficatei de pui cu usturoi la cuptor

de cocolina in Ficat, 21 Apr 2012 | 27952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 500g ficat pui
  • ulei masline
  • delicat
  • pui
  • piper
  • sare
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu usturoi la cuptor:

Ficatul se curata bine de grasimi si resturi de pielite si se pune intr-un bol.

Se spala cu cateva jeturi de apa rece pana cand ramane curat.

Se condimenteaza cu putin delicat pui,piper si putina sare.

Intr-o tava mai mica punem putin ulei masline si punem ficatei in tava.

Mai punem putin ulei pe deasupra ficateilor si adaugam usturoiul taiat feli subtiri care il bagam printre ficatei.

Incalzim cuptorul la temperatura de 190 grade si bagam tava la cuptor.

O lasam o jumate de ora  si scoatem tava cu ficatei bine rumeniti.

Se poate servi cu cartofi natur si castraveti murati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

22.04.2012, 22:11

ador ficateii

guciu_pufy 1

24.04.2012, 21:14

buni ficateii ami plac

puidebucatar 1

02.09.2012, 10:36

sfatul meu este sa nu pune-ti sare pe ficatei decit atunci dupa ce sa-u cos din cuptor,in acest mod ai tineti cit mai fragezi,t ca sare ai intereste ....simpla,rapida si buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci