Ficatei de pui in aluat

de dariadeea in Ficat, 26 Mai 2013 | 6727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 500 g ficatei de pui
  • 2 lingurite mustar picant(sau dulce)
  • 1-2 linguri faina
  • 125 g smantana
  • ulei
  • sare si piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in aluat:

Mai intai se scoate aluatul la dezghetat la tempretatura camerei. Ficateii se spala bine, se dau prin faina si se pun in tigaie la prajit. Dupa ce s-au facut se scot cu o paleta cu gauri (bine scursi de ulei) pe un platou.

Aluatul se intinde bine si se taie in patrate potrivite. Smantana se amesteca cu mustar, sare si piper dupa gust. In patratul de aluat se pun cativa ficatei, deasupra se pune o lingurita din amestecul de smantana si se impacheteaza ca un portofel. Se pun portofelele in tava, se ung cu oul batut bine si se da la cuptor pentru 30-35 minute (pana se rumenesc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]