Ficatei la tigaie

de alina_paula in Ficat, 23 Noi 2012 | 5285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei pui
  • 5 fire usturoi verde
  • 1 foie dafin
  • 5 rosii sau 2 linguri pasta tomate
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la tigaie:

Ficateii se spala, se sterg si se pun in uleiul incins. Cand se rumenesc usor se pun rosiile curatate de coaja si tocate marunt sau pasta de tomate, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul si se fierb la foc mic 5-10 minute.

Noi i-am servit alaturi de orez si morcovi fierti, dar pot fi mancati si simpli sau cu diverse garnituri de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt