File de pangasius cu legume in vas roman

de ela in Peste, 23 Mai 2010 | 11092 vizualizari

 

o nebunie....

 

INGREDIENTE

  • 1kg peste file
  • 1kg cartofi
  • 1/2ardei gras portocaliu
  • 1/2ardei gras galben
  • 1conserva ciuperci
  • 10verze de bruxelles
  • 15rosii cherry
  • 2fire ceapa verde
  • 3cubulete unt
  • sare,vegeta
  • 1/2plic condiment peste
  • 3linguri ulei de masline
  • 200gr smantana
  • 100gr cascaval
  • 50gr parmezan
  • zeama de lamaie
  • 3linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu legume in vas roman:

Se dezgheata fileul de peste la temperatura camerei.Se face o saramura din uleiul de masline,2lingurite zeama lamaie si condimentul de peste si se unge fileul cu ea,se da la frigider 30minute,chiar si mai mult.

Se curata cartofii si se taie rondele,ardeii grasi se curata si ei si se taie feliute,ceapa verde se spala si se taie rondele.

In vasul roman,lasat in apa rece in prealabil 20minute,se pune un strat de cartofi  si se condimenteaza cu sare si vegeta si se pun cubuletele de unt.Deasupra cartofilor se pune fileul de peste.Ardeii grasi,ceapa rondele si ciupercile feliate se pun deasupra fileului si se mai condimenteaza putin cu vegeta.Se adauga rosiile si verzele de brocolli.

Smantana se freaca cu laptele si se pune peste legume.

Se da vasul la cuptor,acoperit pentru o ora jumatate la foc mic.Se scoate si se presara deasupra cascavalul ras si parmezanul si se mai da la cuptor 30minute.

Se serveste cald cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur