File de pangasius in crusta crocanta

de Angelina_Elena in Pangasius, 8 Sep 2013 | 6912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 1 lingura faina de malai
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Sos de iaurt cu usturoi:

  • 4 catei de usturoi
  • 200 g iaurt simplu
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 varf lingurita boia iute
  • 1 varf lingurita patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in crusta crocanta:

Lasam pestele la dezghetat, apoi il tamponam cu un servetel pentru a elimina excesul de apa.

Intr-un bol punem pemetul, faina de malai, 1 praf de piper, 1 varf lingurita sare si amestecam bine.

Batem oul bine cu un praf de sare.

Condimentam pestele cu sare, apoi il trecem prin faina, prin amestecul de oua, prin amestecul de pesmet cu faina de malai si il punem la prajit intr-o tigaie de ceramica unsa cu putin ulei.

Lasam pestele sa se rumeneasca frumos pe o parte apoi il intoarcem si pe cealalta.

Scoatem pestele pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Sos de iaurt cu usturoi: intr-un bol punem catei de usturoi pisati, sarea, boiaua iute, patrunjelul, uleiul de masline si amestecam.

Adaugam iaurtul, omogenizam apoi dam la frigider pana la servire.

Servim pestele alaturi de sosul de iaurt cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merlucius in crusta si turtite de malai