Fleica la tava cu bere

de MotanLaOale in Porc, 9 Feb 2015 | 9567 vizualizari

 

Este garnitura de la tocanita de cartofi! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 300 ml bere
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava cu bere:

Bucata de fleica dezosata se taie fasii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de fleica.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna berea in tava.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.

Noi le-am mancat cu paine proaspata ca sa profitam de sosul din tava care este o bunatate.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Pe fleici se pot presara si alte condimente care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc vietnamez