Foi de napolitana cu crema de nuca

de Corinuta in Prajituri, 4 Mar 2010 | 16028 vizualizari

 

O reteta foarte rapida si simpla.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de napolitana
  • o cana (200 gr) si jumatate de zahar
  • un pachet de unt
  • 4 oua intregi
  • o cana nuca macinata (150 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitana cu crema de nuca:

Ouale se bat cu o jumatate de cana de zahar.

Intr-o cratita se caramelizeaza o cana de zahar. Se adauga pe rand nuca macinata, untul, ouale, invartind mereu. Dupa ce s-a fiert crema 3-4 min, umplem foile de napolitana si le lasam acopertite cca 12 ore sa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu crema de nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

06.03.2010, 22:17

Multumesc mult, Bucataras. Lili, mie mi se par mult mai simple retetele cu "cana" , am sa incerc sa folosesc gramajele mai mult de acum incolo.

jolygina 1

26.06.2010, 09:50

bun

nadina73 1

20.08.2010, 00:38

super chiar am foi de nalolitane5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere si gutui cu aluat razuit