Foietaj cu dulceata

de Panacris in Dulciuri, 24 Noi 2011 | 10831 vizualizari

 

Si daca am folosit foietajul la aperitiv, acum l/am transformat in ceva dulce, simplu si gustos!!!

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • gem de gutui (sau orice fel de gem aveti in camara!!!)
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata:

Alautul de foietaj se lasa la dezghetat in frigider. Se intinde pe planseta de lucru presarata cu faina, se taie cu rola de prajituri sau cutitul in patrate dupa dorinta. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem. Se unesc colturile patratului ca si un saculet. Se pun in tava tapetata cu foaie de pergament, se onue tava la copt in cuptorl incins in prealabul ptr cca. 20 de minute. Se presara zahar pudra peste saculetii dulci cat sunt inca fierbinti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Mitinita 1

16.01.2014, 21:40

M-ai convins cu astea

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:41

ce bunatate !

Ina 1

12.04.2019, 22:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri din aluat de foietaj cu gem de caise si nuca de cocos