Foietaj cu dulceata de visine

de andreea_angelo in Dulciuri, 10 Dec 2012 | 8425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj
  • dulceata de visine
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata de visine:

Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei ,il desfacem si il taiem patratele. Adaugam o lingurita de dulceata pe fiecare patrat si rasucim. Il bagam la copt la o temperatura de 180°, timp de 15 minute, mai mult sau mai putin, pana se rumenesc. Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute cu marmelada