Foietaj cu nuca

de T I M E A in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 12519 vizualizari

 

Bune, rapide si usor de executat! Nu avem nevoie decat de o foaie mica de foietaj si cateva ingrediente pentru a executa rapid ceva bun pentru o dupa-masa friguroasa de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj
  • 1 albus de ou
  • 3 linguri zahar
  • 6-7 linguri nuca
  • 1 galbenus de ou + 1 lingurita zahar pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nuca:

Lasam foietajul la decongelat.

Intindem apoi foaia pe masa de lucru tapetata cu faina.

Mixam albusul de ou, adaugam zaharul si incorporam apoi nuca.

Ungem cu aceasta compozitie foaia si rulam. Cu un cutit ascutit bine, taiem rulouri de aprox 1.5 - 2 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si  ungem cu galbenusul de ou.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Lasam la racit apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochelari cu nuca si gem de prune